Recent twitter entries...

Hmm

No pač spet ne morm spat, tko da pač sm se mal spravu ležat za blog. Sam spet je en problem, kaj pisat, hmmm nevem. No ja bolg je itak zapadu tko da če bo tale post jih prebral 3 bom lahk že zlo vesel itak pa to bl pišem zase kokr za kkšne druge ane, no mogoče ze druge da jim bom lahk pokazu kako sm "čutu" pred nevem tm 5im leti, mogoče upam da je to tok cajta gor, pa če bo sploh možnost da jim bom pokazu ane, sam kokr se stvari odvijajo bom lahk to kazu idin kkšni papigi če jo bom mel.
No in kaj sm delu zdej k me ni blo nč tuki, hmmmm, nč, standart razmišlu pa razmišlu pa razmišlu pa.......t peš v No ja pa začel sem hodt peš v šolo, pa kdaj tud iz šole, izkazal se je da kdr sm šou peš domov je bil zmer napačn moment in k bi lahk šou sam 3 minute kasnej pa bi blo drugač, sam ni, eni pravjo, USODA JE TAKA, no ja če usoda obstaja bom vidu 5 minut po tem k me bo avto zbil 14.9.2076 na slovenski cesti, k se bo takrt imenovala titova :p ne sej ne, pač ne mormo vedt če obstaja, če bi mi blo v usodi kej pamtnga zapisan bi blo zlooo lpo če bi obstajala, nevem naprimer, da bi naredu ta fax k ga hočem, uff kaj bi dou za to :p sam kaj k je prej še srednja šola.
No pač da se vrnem k temi sm začel hodt peš v šolo lpo 1 urca v eno smer točno km pa nevem tm 4-5km pomoje sej niti ni tok velik lpo slušalke pa musko, ampak morm si mal muske nove dt gor, ma kdo predlog kaj? Kkšno fairtale :p ta je tko situaciji primerna, vsaj men se zdi.
No in hodm v šolo na poti sm tko sreču par zanimivih ludi, nprimer sošolko iz 5ga razreda, pa eno žensko k me skor zbila :p no in k sm šou iz šole glej ga zlomka zmer more bit neki narobe srečam bivšo z fantom, po tem k sva šla preed enim mescom narazn, tko mal hitr je vse skupi, ampak JeBIGA nimam kej, ona se je tko odločila, js pa najebu, pač en more ane.
In hmm kaj bi še napisu, pol pa že zmanka idej, hmmm, no ja en "verz" ki mi je ratu všeč

Ne rabim drugega, kot tvoj objem, tvojo tolazbo in nekaj lepih besed. Ne iscem nicesar drugega, kot nekoga, ki je iskren....



A sm preveč zahtevn za to? Al preslb  al karkol?

Comments (8)

sam si se pa res razpisu ja! ne vem zakaj nebi folku biu ušeč tvoj blog? to mi ni jasn no uglavnm ja... usoda pč lej za ene obstaja za druge spet nej tak d to je stvar posameznika u kok to spet vrjame ane! js vrjamm ja d obstaja kar ti je usojen ti je in tko je pa nč drgač! lahko pa jo pomoje spremeniš no vsaj do nekee mere! to js tam mislm! sploh pa kukr sm že prej djala je to stvar posameznika v kaj vrjame in kaj ne!
Drgač pa vrjami d nisi edini ku razmišla tuklu! Eni si ne uzamejo časa d bi lahko razmislni mal o lajfu itd itd ti pa si ga uzameš pa pol use lahka premislš kko pa kaj pa na čem si pa ka čš od lajfa! čeprov ne rečem d pol veš ane ka čš sam ne vem mal na prbližn se ti pa že bl svita! Tk d je fajn razmišlat. Sam je pa tut odvisn o čem razmišlaš ane! Ne vem ti vrjetn o punca in zaka nimaš nobene in zaka se tep to dogaja..pa familija itd itd.
To ti je spet usoda aveš. Lahka d boš eno najdu ane ku bo čist tak pršla ane ku ne boš vedu al pa na začetku sploh neboš hotu bit z njo! tk je veš in nč drgač! Enkrat boš zih eno najdu! Vrjemi vejpa nisi še tok str d nebi meu še cajta! Vem pa kko je to ku neki ti preprost fali in ne vem pogrešaš (cortkanje, smsji, klici..itd itd) vrjamm ja d je brez tega teško! pa ne boš vrjeu d tuki tut nisi edini ku ma tak problem! Je še tok ludi na svet ku nimajo nobenga sam jbg jih je usoda tak prpelala aš!
Drgač pa a ni to dobr d srečaš par ludi...ne vem ku jih že dugo nisi vidu aš tak no ne vem men se to zdi ful ne vem fajn pa to d se mal pozdravte pa pomente kko pa kaj! sam je pa jeba če pa srečaš osebo ku te je pustila sam ne vem ni tok blem d te je pustla po moje je veči blem ku JO MAŠ TI ŠE VEDNO NEKAK RT IN JE NOŠČ POZABT oz. JE NE MROŠ KU JE NIMAŠ S KERO! če štekaš?
a sprašuječ če si preveč zahtevn d bi uvelavlu svoja pričakovanja k so navedena v verzu? ne s tem pa res ne morš bit prezahtevn! to ti je čis tak no! sej skor nč ne zahteva aš! sam to d bi biu en ob tebi pa ti bi dau vedt d te ma rt tko k ti njega! in tut presbl al pa karkoli valda nisi! veš si fajni verz zbrov tak no ku bi si ga usak želeu! vrjemi!

pa čist tak mim grede: ful hadu si napisu! pa sorry ku sm ti tok napisala!

Hmm, si skor več napisala k jst :p ne sej ne čist uredu če se ti da ti kr.
No ja sej to za usodo sm se spomu k sva se gih midva zanč neki o tem pogovarjala, tko da, sam če bi se čist predal usodi, pol bi jst tud se nehu učit pa tko pač nč delat, ker bi mi blo v usodi zapisan kako je in bi to mogl držat,
Kaj razmišlam, jah čist odvisn, ampak sej sm ti že reku da sm pršu do tega da se bom nehu s tem obremenjevt, mislm sej to je težko sam se mi zdi da nekak ratuje, dobr učer je bil mal bl čud primer vsega skupi, drugač pa pomoje nekak bo počas, pa ja pomoje da je res nimam s kero pozabt.
Aja pa to da nism tok str da nebi mel cajta, to ja pač nevem, sam če neki z maš z kkšno al pa kdo drug s kkšnim, pol vrjetn mislš da to nebo trajal sam nevem pol leta, al pa en let. Kokr kol jbg tko je.

pff ja če sm bla pa na cajti! ja zato pa jo lahko spremeniš ane sej sm napisala d jo lahko! pa bol zate d se ne predaš usodi ku to ni vredi aš! aha sej te čist štekam! tut un primer ja hh jah ka čmo tut to se dogaja!
nisi prestr....prestr boš k boš že pr 40 pa boš brez punce takrt se sekiri ne pa zdej! alo! jah vem d ni lahko pč če te kera pusti pa če jo maš še vedno rt pa use sam jbg to se dogaja in to se bo dogajal veš! skuzi! drgač pa k ti govorim enkrat bo ena pršla čist nepričakovano pa se bota ujela pa tak! boš vidu d jo boš pozabu! pa ne sekiri se preveč to dela sive lase!

Ah sej se farbam :p drugač pa pač nikol mi ni blo jasn kako se lahk kkšni zrd ene osebe spreminijo, no zdej mi je

kdo zrt koga spremenu? ne štekam tega! sorry!!! obrazlož!

hmm, pač ti mene nisi poznala tm ene let nazaj pol bi vidla kak sm bil jst

aja to....ja bi te pa res rada vidla..drgač pa ne se strišt tk kukr si tm ku ti ta frizura bol paše vejš!

Dobr nebom se vsaj za več k 5 cm :P drugač pa sej če nisi lep te frizua itak ne more narest :P
Pa nism se sam v frizuri spremenu :P

Objavite komentar